google-site-verification=vm-0_Y8Q4DRw4o9ORhJ5rOMUquw6eCFqFLypod18Dvk siamparagons - siamparagons
New

KI-11-VT-SERIES

KIZAMI VACUUM TUMBLER MODEL : KI-11-VT-1700/VT-2500/VT-3200/VT-3600, FGR vacuum tumbler adopts horizontal tilt structure; this structure contributes a greater loading capacity and automatic tiling discharge. Opening for automatic loader and suction loading are applied. Various materials of sausage, ham, bacon, roast meat, poultry and fish can be marinated and tumbled under vacuum or non-vacuum.

Sold 0 items

฿0 ฿0
 

 

New

KI-11-BC-SERIES

KIZAMI BOWL CUTTER MODEL : KI-11-BC-200IV, V / 330II / 525I, II. By high-speed rotation of bowl cutters, materials and ingredients are smashed into mince and meat paste. Realize full protein abstraction, perfect elasticity, sufficient emulsification and high productivities etc. high machining accuracy, comfortable operation and easy maintenance.

Sold 0 items

฿0 ฿0
 

 

New

KI-10-DB-1302

Suitable for fried sausage, bacon, dumpling filling, luncheon meat, chicken nugget, meat pie, meatballs, etc.

Sold 0 items

฿0 ฿0
 

 

New

KI-04-SC2-200BW

Multiple slices with horizontal cutting. Suitable for fresh pork, beef, lamb and poultry.

Sold 0 items

฿0 ฿0
 

 

Powered by MakeWebEasy.com
เว็บไซต์นี้มีการใช้งานคุกกี้ เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพและประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์ของท่าน ท่านสามารถอ่านรายละเอียดเพิ่มเติมได้ที่ นโยบายความเป็นส่วนตัว  and  นโยบายคุกกี้